zaboravljena lozinka

CSS3 Drop Down Menus Css3Menu.com


Novi Postovi Lista Korisnika Pravila Pretraga RSS


  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » PC Igre » PC Igre » Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
greywardenDatum: Subota, 08.02.2014, 1:07 AM | Poruka broj # 1

Postova: 57


Prošlo je gotovo tri godine od izlaska Dragon Age 2 igre koju su mnogi igrači ocenili vrlo loše. No budući da je prvi deo bio sveopšte prihvaćen, BioWare-u se daje još jedna šansa i svi ljubitelji RPG naslova čekaju izlazak trećeg dela, Dragon Age: Inquisition u prodaji.
Mark Darrah, producent BioWare-a je na svom blogu napisao status vezan uz razvoj spomenute igre koja je, prema njegovim rečima, daleko dogurala od onoga što je firma prikazala na PAX Primeu u avgustu prošle godine.
Glavni lik u Dragon Age: Inquisitionu neće imati unapred definisanu rasu kako je to bio slučaj u prethodnom delu, već nam se vraća odabir istih po uzoru na Dragon Age: Origins.
Osim odabira rasa vraća nam se i potpuna kontrola nad opremom, tačnije rečeno oklopima koji više neće dolaziti samo kao setovi već ćemo moći kombinovati individualne delove istih. A da ne bi ispalo kako Inquisition samo vraća ono što je već bilo prisutno u Originsu, najavljena je i nova funkcija – mogućnost jahanja. U kratkom videu možemo videti kako lik jaše na konju, no ne treba prerano zaključiti da ćemo u igri moći jahati samo konje. Naravno, nadamo se da ćemo jahati i zmajeve.Na BioWare blogu je osvanuo post koji detaljno opisuje modele likova u ovoj dugo-očekivanoj igri i nastavku popularne franšize. Kao glavnog predstavnika, BioWare su iskoristili jednog od glavnih likova iz prvog dela, vešticu Morrigan, atipično obučenu u balskoj haljini.
Ono što još znamo o Morrigan je da se neće pojaviti kao član družine u trećem delu igre, ali i dalje će imati bitnu ulogu u priči. Dragon Age: Inquisition će izaći na jesen ove godine, na maltene svim igračkim platformama.

Forum » PC Igre » PC Igre » Dragon Age: Inquisition
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [VIP] [Korisnik]

Recepti kolaci    Filmovi sa prevodom    Erotske price

Copyright Online sa Prevodom © 2012-2019