zaboravljena lozinka

CSS3 Drop Down Menus Css3Menu.com


Novi Postovi Lista Korisnika Pravila Pretraga RSS


  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Film & TV » Serije » Arrow (Arrow)
Arrow
StormDatum: Sreda, 15.01.2014, 1:34 PM | Poruka broj # 1

Postova: 283


Sinopsis:

Arrow je osvetnik izvan zakona, iznimno spretan lik koji pod okriljem noći i zelene kapuljače traga za zločincima u Starling Cityju i, ne obazirući se na snage reda i zakona, pokušava svoj grad riješiti svih negativaca. Rođen je u glavi Olivera Queena (Amell), koji je zadnjih pet godina proveo boreći se za opstanak na okrutnom otoku, na koji je bačen nakon brodoloma jahte svog oca. U toj je nesreći i poginuo stariji Queen, multimilijarder Robert (Jamey Sheridan), a njegov sin, nekoć plejboj i partijaner najtvrđeg kova, sada želi u Starling Cityju ispraviti nepravde za koje je i tata kriv.
Neće biti lako. Majka Moira (Susanna Thompson) udala se za Robertova negdašnjeg suradnika, a sada predsjednika uprave kompanije Queenovih Waltera Steelea (Colin Salmon) i očito je da je u toj situaciji nešto jako trulo. Oliverova mlađa sestra Thea (Willa Holland) sada je 17-godišnjakinja na najboljem putu da samu sebe uništi. Najbolji prijatelj Tommy Merlyn (Colin Donnell), sin milijardera Malcolma Merlyna (John Barrowman) nešto muti s Oliverovom bivšom curom Laurel Lance (Katie Cassidy). Ona pak nema nijednu lijepu riječ za povratnika, možda zato što je u nesreći koja je od Olivera napravila brodolomca poginula njezina sestra Sarah, s kojom se Oliver viđao Laurel iza leđa.
Gđica Lance inače je tužiteljica koja rado volontira i pomaže siromašnima, a njezin otac Quentin (Paul Blackthorne) policijski je detektiv kojem je novi noćni osvetnik Starling Cityja veliki trn u oku...

Glume: Stephen Amell, Katie Cassidy, Colin Donnell, Willa Holland, David Ramsey
Producent: Greg Berlanti,Marc Guggenheim
Produkcija: The CW
Autor: Greg Berlanti,Marc Guggenheim,Andrew Kreisberg
Seriju mozete gledati ovdje: http://www.onlinesaprevodom.com/publ/strane_serije/arrow/128Prilog: 1685610.jpg(77.9 Kb)


Poruku menjao Storm - Sreda, 15.01.2014, 1:38 PM
Forum » Film & TV » Serije » Arrow (Arrow)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [VIP] [Korisnik]

Recepti kolaci    Filmovi sa prevodom    Erotske price

Copyright Online sa Prevodom © 2012-2019