zaboravljena lozinka

CSS3 Drop Down Menus Css3Menu.com


Novi Postovi Lista Korisnika Pravila Pretraga RSS


  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Info pomoć i podrška » Info centar » Uputstvo za instalaciju Extensions-a
Uputstvo za instalaciju Extensions-a
Turbo1Datum: Utorak, 25.08.2015, 6:03 PM | Poruka broj # 1

Postova: 3
Čitaj pažljivo

[cut noguest=Mrzi te da citas odradi na slepo! Preko linka KLIK]Ukoliko želite odmah da odradite ovo možete samo da kliknete na ovaj link: http://gkplugins.com/extensions/ i pratite korake sa slike 2 i samim tim ne morate čekati da se pojavi zahtev na playeru.[/cut]

Zbog ukidanja Jave na chrome i generalno problema sa njom neki serveri su u pokušaju da zaobiđu potrebu za javom omogućili upotrebu Extensions-a (iako je java u ovom trenutku još potrebna za mnoge servere).

U najjednostavnijem prevodu Extensions je mali programski dodatak (add-on) vašem pretraživaču (Chrome, Mozilla, Opera itd) koji
mu omogućuje da izvršava neki zadatak.

Svi dodatci se preuzimaju sa zvaničnih add-on sajtova svakog od pretraživača i samim tim su provereni.

Instalacija je veoma jednostavna i obavlja se u par klikova (dosta jednostavnije od jave i potrebno je odraditi samo jednom).

Uputstvo:

1) Ukoliko server zahteva instalaciju dodatka umesto jave to će da piše na playeru, na primer:Samo kliknete na natpis na playeru i budete preusmereni na skidanje dodatka.

2) Pratite opis ispod slike:1)Kliknete na naziv dodatka (automatski prepoznaje pretraživač i koji je dodatak potreban za njega) i bićete automatski preusmereni na zvaničnu stranicu za skidanje, u vrhu desne strane videćete opciju Installkliknete na to i čekate da završi (treba mu svega par sekundi).

2)Nakon instalacije dodatka kliknete na gkplugins-helper.js i otvori vam drugu stranicu gde odmah u vrhu imate opciju Install (na slici ispod koraka 2 imate prikazano tačno šta treba kliknuti, slika pokazuje pretraživač koji koristite automatski) kliknete na to, sačekajte par sekundi i to je to.

Ukoliko želite odmah da odradite ovo možete samo da kliknete na ovaj link: http://gkplugins.com/extensions/ i pratite korake sa slike 2 i samim tim ne morate čekati da se pojavi zahtev na playeru.

Ispod imate i detaljan video tutorijal gde je prikazano kako se instalira na Chrome, Mozillu i Operu ukoliko vam ovo gore nije dovoljno jasno.
Prilog: 5698322.png(150.9 Kb) · 8361013.png(144.3 Kb) · 8364879.png(150.9 Kb)


Daj ženi prave cipele i osvojiće svet.
Forum » Info pomoć i podrška » Info centar » Uputstvo za instalaciju Extensions-a
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [VIP] [Korisnik]

Recepti kolaci    Filmovi sa prevodom    Erotske price

Copyright Online sa Prevodom © 2012-2019